Om företaget

Företaget Konsbud som sysslar med projektering och utförande av byggkonstruktioner grundades år 2002 och är polskt ägt. Tack vare den mångåriga erfarenheten och höga kvaliteten betraktas Konsbud som expert på markanden för limträkonstruktioner.

Fram till 2012 hade företaget byggt 250 konstruktioner av limträ och tagit fram över 450 design. År 2006 inledde Konsbud samarbete med en av de äldsta och största tillverkarna av limträ i världen - företaget Hüttemann och blev ensam återförsäljare av leverantörens varor i Polen.

En annan viktig tidpunkt i Konsbuds historia var år 2010 då en innovativ teknik för uppförande av hus av limträ enligt HBE-systemet (massiv träkonstruktion) implementerades.

År 2011 uppförde Konsbud egen modern produktions- och kontorsanläggning med yta på över 2600 m2.

Konsbuds stora framgång är skapandet av den modernaste träberabetningsanläggningen i nordvästra Polen. I anläggningen används den nyaste träbearbetningstekniken - en 5-axlig maskin med möjlighet att bearbeta element från varje sida vilket medger ett mycket snabbt arbete och 100% noggrannhet (0,1 mm) med samtidig perfekt slutbehandling.

Banner youtube

logo_konsbud.png

hbe_strona.png

konsbud_strona.png

cnc_strona.png

Logo innowacyjna gospodarka

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego

"Dotacje na innowacje"
Inwestujemy w waszą przyszłość.

Logo unia europejska